Yoga våren 2021

Pga den nya pandemilagen som träder i kraft 10:e januari...

...så kan jag tyvärr inte starta de grupper som jag planerat. Men jag kan fortfarande ta emot privatkunder. Vid intresse, hör av dig!


Bokning: sker via mail: info@yourchant.se eller sms/tel: 0707 31 66 19.

Betalning sker med faktura, kortbetalning eller Klarna. Jag är också ansluten till friskvårdsportalerna ePassi, Benify, Actiway och Wellnet.


Beskrivningar
Flöde & Stillhet: Vi startar med 30-40 min flödande vinyasa yoga, får igång energiflödet, kommer ner i kroppen och skapar centrering och fokus. Därefter landar vi i sittande och liggande asanas och lugna rörelser och avslutar i meditativ stillhet.

Väck energin Morgonyoga: Yoga i lugn rörelse som väcker energin i kroppen och dina chakran längs ryggraden. Vi startar med stående serier och kommer sedan ner i sittande och liggande terapeutiska rörelser och andning.
Energi & klart sinne: Yoga som får upp energi och fokus under eftermiddagens lite trötta timmar. Stärkande och frigörande rörelser för hela kroppen och andning. Vi avslutar med meditation.

Yoga i små personliga grupper

Pris från 650 kr/t

Är ni en liten grupp på 3-6 personer som vill komma hit på yoga gruppträning, så kan vi arrangera det som en kursgrupp på t ex 8, 10 eller 15 ggr. Priser ligger på från 650 kr/t. Kontakta mig för pris och upplägg.
Mail: info@yourchant.se
T: 070 731 66 19 (Carina)
Jag tar emot betalning via faktura, kort, epassi, actiway och wellnet.
PSX_20200701_121913jpg