Your Chant Fridays

En kulinarisk yoga-upplevelse

Vad sägs om en alternativ, alkoholfri  och hälsosam After work som inledning på helgen?
Vi vill nu lansera våra fredagar, som låter dig släppa taget om arbetsveckan och fylla på både kropp och själ med ren näring i form av yoga, meditation, musik och supé. Yogan börjar kl 18 men om man vill kan man komma redan kl 17.30 till ljud- och musikbad. Tidigare planerad mantrasång har vi tyvärr tagit bort då sång i grupp kan öka risk för smittspridning.

Den vegetariska supén planeras i detalj av mig och Manuel, vår populäre yogakock som tillagar maten. Vi använder grönsaker från köksträdgården tillsammans med inköpta närodlade.  Så länge säsongen tillåter äter vi i inredd utemiljö till dofterna från grill eller murikapanna. Skulle det bli för ruggigt väder så dukar vi vackert inomhus. 

Så här ser fredagen hos oss ut

Förkväll för den som vill och har tid kl 17.30 till ljud- och musikbad

Start kl 18.00 i yogastudion

  • Relax & release Yoga 90 min -med Carina 
  • Meditation med mantra 30 min 
  • Vegetarisk supé -kulinarisk smaktrip 
Slut kl 21 med möjlighet att stanna kvar till kl 22.

Datum

Fredagen den 28:e augusti -senaste anm.dag måndag 24:e augusti
Fredagen den 25:e september -senaste anm.dag måndag 21:e september
Fredagen den 23:e oktober -senaste anm.dag måndag 19:e oktober
Fredagen den 20:e november -senaste anm.dag måndag 16:e november

Köp din biljett här

Pris: 595 kr / biljett
Vi corona-anpassar våra event så platserna är begränsade till max sex personer per tillfälle. Fredagarna ligger en gång mot slutet av varje månad. Här nedan kan du välja datum och köpa din plats. Om vi skulle behöva ställa in eventet betalar vi tillbaka hela avgiften. Vid frågor hör gärna av dig till mig, Carina. T: 0707316619 mail: info@yourchant.se

Sinnenas söndag

Vandra, yoga, meditera och ät gott i svensk natur

Dessa söndagar kan du följa med på dagsvandringar längs bohusleden, eller andra leder i Svartedalen med omnejd. Vi landar i magiska platser där vi yogar och mediterar, och vid vandringens slut tar vår kock Manuel emot oss med sin fantastiska vegetariska yoga-buffé. Vi riggar med stekhäll/grill, tak, sittplatser. Räkna också med sång!
Vi tar del av upplevelsen med alla våra sinnen -dofter, smaker, vyer, naturens ljud, känslor och förnimmelser i luft, fukt, jord, värme. kyla mm.
Det här är ett event som privata grupper kan boka med oss på valbar dag, tid och plats.


Pris: 848 kr/person
Priset gäller för privata grupper på 5-7 personer.