Hälsorådgivning och behandlingar

Jag är utbildad och diplomerad ayurvedisk terapeut och hälsorådgivare. Här presenterar jag mina tjänster och priser. Boka din tid via kontaktformulär, mail eller telefon/sms, så kan vi komma överens om tid som passar. Det finns möjlighet att komma både dag- och kvällstid. Beskrivningar av behandlingarna kan du läsa nedan.

Boka tid

Mail: info@yourchant.se
T: 070 731 66 19

Du kan boka och betala din behandling längst ner på denna sida, och sedan bestämma tid med mig.
Jag tar också emot kortbetalning, fakturabetalning, och betalning via ePassi, Wellnet och Actiway.

Ayurvedisk hälsorådgivning 700 kr

Uppföljning inom 3 månader 450 kr

Med hjälp av bl a anamnes, pulstagning, studie av hud, hår, naglar, ögon mm, klargörs vilken ayurvedisk konstitution du har, och hur du kan uppnå din bästa balans och hälsa i livet, utifrån ayurvedisk synvinkel.

Abhyanga Oljemassage 700 kr  

Paketpris om 3 gånger 1800 kr

Ayurvedisk helkroppsmassage med uppvärmd olja som ringlas på huden. Inkluderar ingående massage av huvud och ansikte. Verkar renande, djupt avslappnande och därmed energigivande. Går på nerv- och energisystemet. Jag använder oftast fin sesamolja om inte annan olja passar din dosha bättre, och jag blandar in aromaterapi med eteriska oljor utifrån din dosha eller hälsotillstånd. Inleds med pulstagning och avslutas med vila i ledd chakrameditation och kristallhealing.
Görs med fördel som en kur på 3-4 ggr med en veckas mellanrum. (tar 75-90 min)

Garshan torrmassage 450 kr

Paketpris om 3 gånger 1150 kr

Helkropps torrmassage som utförs med traditionella ayurvediska råsidenvantar. Behandlingen renar kroppen från slagg, ökar cirkulationen, tar bort döda hudceller och motverkar celluliter. Råsidenet skapar en statisk energi som ger energi och piggar upp. Avslutas med huvudmassage. Görs med fördel som en kur om 3-4 ggr.

Garshan + Abhyanga 850 kr

Paketpris om 3 gånger 2100 kr

Du får först en garshan torrmassage och därefter abhyanga oljemassage. Superkombo!

Shirodhara 700 kr

Paketpris om 3 gånger 1600 kr

Traditionell ayurvedisk huvudbehandling där uppvärmd olja(oftast sesamolja) sakta rinner mot pannan i olika mönster under 20-30 minuter. Föregås av ayurvedisk huvudmassage. Denna behandling är djupt avslappnande och går direkt på nervsystemet. Används vid vata-obalans, stress och utmattning och nervositet.

Ayurvedisk Facelift 450 kr

Paketpris om 3 gånger 1100 kr

Huvud- och ansiktsmassage som är djupt avslappnande och behandlar flera olika marmapunkter i huvudet och ansiktet. Jag använder aromaterapeutiska oljor för din dosha eller dagsbehov. Inleds med pulstagning och avslutas med en lyxig ayurvedisk ansiktskräm.
PSX_20200701_122757jpgPSX_20200701_122422jpg