Hälsorådgivning och massagebehandlingar

Jag är utbildad och diplomerad ayurvedisk massageterapeut och hälsorådgivare. Här presenterar jag mina tjänster och priser. Boka din tid via mail eller telefon/sms, så kan vi komma överens om tid som passar. Beskrivningar av behandlingarna kan du läsa nedan. Observera att priserna är uppdaterade fr o m juni 2021.

Boka tid

Bokningsbara tider:
Måndagar och tisdagar kl 18.30 eller 19.00
Semesterstängt v 27 - 32

 Mail: info@yourchant.se
T: 070 731 66 19.
Jag tar emot kortbetalning, fakturabetalning, Klarna och betalning via ePassi, Benify, Wellnet och Actiway.


Abhyanga Oljemassage 950 kr  

Paketpris om 3 gånger 2500 kr

Ayurvedisk helkroppsmassage med uppvärmd olja som ringlas på huden. Inkluderar ingående massage av huvud och ansikte. Verkar renande, djupt avslappnande och därmed energigivande. Går på nerv- och energisystemet. Jag använder oftast fin sesamolja om inte annan olja passar din dosha bättre, och jag blandar in aromaterapi med eteriska oljor utifrån din dosha eller hälsotillstånd. Inleds med pulstagning och avslutas med vila i ledd chakrameditation och kristallhealing.
Görs med fördel som en kur på 3-4 ggr med en veckas mellanrum. (tar ca 90 min)

Garshan torrmassage 625 kr

Paketpris om 3 gånger 1600 kr

Helkropps torrmassage som utförs med traditionella ayurvediska råsidenvantar. Behandlingen stärker lymfan, renar kroppen från slagg, ökar cirkulationen, tar bort döda hudceller och motverkar celluliter. Råsidenet skapar en statisk energi som ger energi och piggar upp. Avslutas med huvudmassage. Görs med fördel som en kur om 3-4 ggr.

Garshan + Abhyanga 1250 kr

Paketpris om 3 gånger 3500 kr

Du får först en garshan torrmassage och därefter abhyanga oljemassage. Superkombo!

Shirodhara 950 kr

Paketpris om 3 gånger 2500 kr

Traditionell ayurvedisk huvudbehandling där uppvärmd olja(oftast sesamolja) eller mjölk sakta rinner mot pannan i olika mönster under 20-30 minuter. Föregås av ayurvedisk huvudmassage. Denna behandling är djupt avslappnande och går direkt på nervsystemet. Används vid vata-obalans, stress och utmattning och nervositet.

Ayurvedisk Facelift 500 kr

Paketpris om 3 gånger 1300 kr

Huvud- och ansiktsmassage som är djupt avslappnande och behandlar flera olika marmapunkter i huvudet och ansiktet. Jag använder aromaterapeutiska oljor för din dosha eller dagsbehov. Inleds med pulstagning och avslutas med en lyxig ayurvedisk ansiktskräm.

Facelift Exclusive 1250 kr

*Djuprengörande ansiktsmask
*Huvudmassage
*Marmapunkter och ansiktsmassage med eterisk oljeblandning
*Hyalyronbooster
*Färg och form av bryn (med henna om man vill som även pigmenterar huden)
Detta är en dubbelbehandling som görs tillsammans med vår stylist Wilma.

Scrub & boost Exclusive 1250 kr

Ayurvedisk garshan -torrmassage(med råsidenvantar) över hela kroppen som ger energi, tar bort döda hudceller och reducerar celluliter, kombinerat med mjuk scrub, mask och djuprengöring av ansiktet. Vi avslutar med att massera in näringsrika oljor och hyalyronbooster.
Detta är en dubbelbehandling som görs i samarbete med vår stylist Wilma.


Ayurvedisk hälsorådgivning 950 kr

Uppföljning inom 3 månader 600 kr

Med hjälp av bl a anamnes, pulstagning, studie av hud, hår, naglar, ögon mm, klargörs vilken ayurvedisk konstitution du har, och hur du kan uppnå din bästa balans och hälsa i livet, utifrån ayurvedisk synvinkel.
PSX_20200701_122757jpgPSX_20200701_122422jpg